Αγόρασε τα προϊόντα μας και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Ηλιοθερμικά Συστήματα TiSun

Επενδύστε στην Ηλιοθερμία TiSUN για τη μέγιστη Εξοικονόμηση Ενέργειας

Επενδύστε στην Ηλιοθερμία TiSUN για τη μέγιστη Εξοικονόμηση Ενέργειας

Η ηλιοθερμική τεχνολογία (ή αλλιώς, ηλιοθερμία) μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε χρήσιμη θερμότητα: οικονομικά, αποδοτικά και με ασφάλεια.Το μόνο που χρειάζεται είναι η ηλιακή ακτινοβολία και η τεχνολογία των ηλιακών συστημάτων της TiSUN. Αρκεί ένας ηλιακός συλλέκτης μεγέθους 4 έως 6 τετραγωνικά μέτρα, ώστε να τροφοδοτήσει με ζεστό νερό ένα μέσο νοικοκυριό 4 ατόμων. Με αυτό το τρόπο η ηλιοθερμία καλύπτει το 25% της ανάγκης του ανθρώπου για ενέργεια. Έπειτα, μπορείτε να εξοικονομήσετε εύκολα, περίπου το 80% της ενέργειας που καταναλώνεται για την θέρμανση του χώρου,με μοναδική προϋπόθεση να υποστηρίζετε τη θερμανση σας με ηλιακή ενέργεια. Δηλαδή, με ένα σύστημα ηλιακής θέρμανσης, με την υπογραφή της TiSUN.

 

Επενδύστε στην Ηλιοθερμία TiSUN για τη μέγιστη Εξοικονόμηση Ενέργειας

 

Η ηλιοθερμική τεχνολογία (ή αλλιώς, ηλιοθερμία) μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε χρήσιμη θερμότητα: οικονομικά, αποδοτικά και με ασφάλεια.Το μόνο που χρειάζεται είναι η ηλιακή ακτινοβολία και η τεχνολογία των ηλιακών συστημάτων της TiSUN. Αρκεί ένας ηλιακός συλλέκτης μεγέθους 4 έως 6 τετραγωνικά μέτρα, ώστε να τροφοδοτήσει με ζεστό νερό ένα μέσο νοικοκυριό 4 ατόμων. Με αυτό το τρόπο η ηλιοθερμία καλύπτει το 25% της ανάγκης του ανθρώπου για ενέργεια. Έπειτα, μπορείτε να εξοικονομήσετε εύκολα, περίπου το 80% της ενέργειας που καταναλώνεται για την θέρμανση του χώρου,με μοναδική προϋπόθεση να υποστηρίζετε τη θέρμανση σας με ηλιακή ενέργεια. Δηλαδή, με ένα σύστημα ηλιακής θέρμανσης, με την υπογραφή της TiSUN.

 

Κόστος Ηλιοθερμίας

 

Η τιμή ενός ηλιοθερμικού συστήματος ποικίλει ανάλογα με την εγκατάσταση και τις απαιτούμενες ανάγκες. Η TiSUN διαθέτει μεγάλη γκαμα συλλεκτών, δοχείων και ηλιακών ελεγκτών, έτσι σε κάθε εγκατάσταση επιλέγονται τα κατάλληλα υλικά, με αποτέλεσμα να καλύπτονται οι ανάγκες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Μην ξεγελίεσται με το αυξημένο κόστος κάποιων προιόντων, ο σημαντικότερος παράγοντας εντέλει, είναι η απόσβεση της επένδυσή σας. Μερικά παραδείγματα κόστους ηλιοθερμίας και εκτιμώμενης απόσβεσης μπορείτε να δείτε στις σελίδες Οικιακών Εγκαταστάσεων Ηλιοθερμίας και Ξενοδοχειακών Εγκαταστάσεων Ηλιοθερμίας

 

Ενημερωθείτε για την τιμή ενός ηλιοθερμικού συστήματος TiSUN.

 

Ηλιοθερμικά Συστήματα

 

Η βέλτιστη εναρμόνιση όλων των εξαρτημάτων του συστήματος – αρθρωτός συλλέκτης, ηλιακός συσσωρευτής φρέσκου νερού ή ηλιακός στρωματοποιημένος συσσωρευτής και σύστημα ελέγχου ηλιακής εγκατάστασης – φροντίζει για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία.

Τα βασικά μέρη ενός ηλιοθερμικού συστήματος είναι:οι συλλέκτες, το δοχείο αποθήκευσης – Buffer, και ο ηλιακός σταθμός.

 

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Η γκάμα της TISUN περιλαμβάνει συλλέκτες για όλες τις περιπτώσεις. Ο συλλέκτης FM-S/FM-W της TISUN είναι κατάλληλος για όλες τις περιπτώσεις. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα κάθετα και οριζόντια, μπορεί να ενσωματωθεί σε όλους τους τύπους οροφής και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες. Υπάρχουν διαθέσιμα συστήματα στερέωσης για κάθε τύπo οροφής/σκεπής. Η εγκατάσταση των εσωτερικών σωληνώσεων και της σύνδεσης των συλλεκτών είναι εύκολο να γίνει με το χέρι.

Περιοχές Τοποθέτησης

■ Συλλέκτης μεγάλης επιφάνειας για τοποθέτηση μέσα στη στέγη

■ Συλλέκτης μεγάλης επιφάνειας για τοποθέτηση επάνω στη στέγη

■ Aυτόνομη τοποθέτηση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

■ Υψηλός βαθμός επενέργειας μέσω επίστρωσης PVD, συγκόλλησης με λέιζερ και σύστημα μαιάνδρων (απορρόφηση 95 %, εκπομπές 5 %)

■ Απλή και εύκολη τοποθέτηση σε όλες τις περιοχές χρήσης (παραλλαγές τοποθέτησης μέσα στη στέγη, επάνω στη στέγη και αυτόνομη τοποθέτηση για 15 διαφορετικούς τύπους στέγης)

■ Μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στην στιβαρή κατασκευή και την ανθεκτικότητα στη θερμοκρασία και στις καιρικές συνθήκες

■ Aνθεκτικά στις καιρικές συνθήκες σκόνη ανθρακίτη με επικάλυψη κουφώματος αλουμινίου με πάνελ σάντουιτς αλουμινίου πίσω

■ Μικρές απώλειες θερμότητας χάρη στις υψηλές τιμές μόνωσης

■ 10 χρόνια εγγύηση

■ Πιστοποίηση Solar Keymark (σφραγίδα ποιότητας)

■ Υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία 20 ετών

 

ΔΟΧΕΙΑ / ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ

Η αποθήκη της ηλιακής ενέργειας ενός συστήματος ηλιοθερμίας είναι το δοχείο/συσσωρευτής. Η TiSUN διαθέτει δοχεία για κάθε ανάγκη, ωστόσο το απόλυτο σύστημα γενικής χρήσης για προετοιμασία ζεστού νερού και την υποστήριξη της θέρμανσης είναι το PRO-CLEAN® .Το «πολυτάλαντο» δοχείο είναι ιδανικά ταιριαστό για θέρμανση νερού χρήσης και θέρμανση χώρου.Το νερό στο κάθε στρώμα παραμένει στη σωστή θερμοκρασία χάρη στην διαστρωμάτωση και στο σφαιρικό εναλλάκτη.  Το Pro-Clean 2WR, ο «μεγάλος αδερφός» των κλασικών συστημάτων ταιριάζει ιδανικά, για παράδειγμα, για χρήση σε ξενοδοχεία ή σε μεγάλα συστήματα που έχουν πολύ μεγάλη και συνεχή απαίτηση σε ζεστό νερό και πρέπει να έχουν σχετικά γρήγορη πρόσβαση σε ζεστό νερό. Δείχνει επίσης τη δύναμή του (2 κυματοειδείς σωλήνες) στο συνδυασμό μεγάλων συστημάτων θέρμανσης όπως συστήματα θέρμανσης ξύλου ή πετρελαίου με μεγάλη θερμική απόδοση.

 

Τομείς Χρήσης

■ Σε ηλιακά συστήματα θέρμανσης νερού και υποβοήθησης θέρμανσης

■ Σε συστήματα βιομάζας σαν εφεδρικό δοχείο θέρμανσης νερόυ

■ Σε συστήματα με αντλίες θερμότητας σαν δοχείο για ζεστό νερό και θέρμανση

 

Δείτε το videο με την διαστρώμάτωση του δοχείου

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

■ Βέλτιστη χρήση ηλιακής ενέργειας για ζεστό νερό και θέρμανση με στρωματοποιημένη φόρτιση.

■ Υγιεινή θέρμανση φρέσκου νερού με τη χρήση ειδικού κυματοειδή σωλήνα από ανοξείδωτο ατσάλι.

■ Βελτιωμένη οικονομική απόδοση για κάθε σύστημα θέρμανσης (ηλιακό, βιομάζα, αντλία θερμότητας)

■ Σταθερή, ειδικά γρήγορη απόδοση σε ζεστό νερό.

■ Απλή ιδέα λειτουργίας χωρίς πολύπλοκη τεχνολογία (φυσική αρχή).)

■ Σχεδίαση για οικονομία χώρου με ελάχιστες θερμικές απώλειες χάρη στην υψηλής απόδοσης θερμική μόνωση.)

■ 5 χρόνια εγγύηση, διεθνώς κατοχυρωμένο σύστημα.)

■ Όγκος δοχείου από 500 ως 5000lt

■ Μεγάλη διάρκεια λειτουργίας.

 

 

 

ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Οι ηλιακοί σταθμοί της TISUN είναι μια καινοτομία και ειδικά σχεδιασμένοι για την γκάμα προϊόντων της TISUN. Αποτελούνται από τον ηλιακό ελεγκτή, τον ηλιακό κυκλοφορητή, μια βαλβίδα ασφαλείας, μανόμετρο και θερμόμετρα, καθώς επίσης από βάνες και αντεπίστροφα. Η λειτουργία τους έγκειται στον κεντρικό έλεγχο του ηλιοθερμικού συστήματος. Μέσω αισθητηρίων που τοποθετούνται στους συλλέκτες και στον συσσωρευτή ο ηλιακός ελεγκτής δίνει τις κατάλληλες εντολές για την κυκλοφορία ή μη του νερού στο σύστημα. Ταυτόχρονα καταγράφεται η λειτουργία του συστήματος σε κάρτα μνήμης για την καλύτερη παραμετροποίηση και την άμεση παρακολούθηση της απόδοσης του συστήματος.

 

 

Πλεονεκτήματα ηλιακών σταθμών TiSUN

■ Ενσωματωμένη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

■ Η μονάδα ηλιακού ελέγχου μπορεί να επεκταθεί τυποποιημένα σε Multiplex

■ Διαθέσιμη έκδοση με αντλία υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης

ενέργειας, ενεργειακής κλάσης Α.

■ Λειτουργία αντιμπλοκαρίσματος για τους κυκλοφορητές

■ Έλεγχος ταχύτητας με τη χρήση Triac (έλεγχος φάσης)

■ Ηλεκτρονική μέτρηση ποσότητας θέρμανσης με ψηφιακά αισθητήρια

■ Ενσωματωμένο ψηφιακό αισθητήριο ροής

■ Συνεχής αποθήκευση δεδομένων για πάνω από 200 ημέρες με γραφική απεικόνιση στην οθόνη

■ Θύρα κάρτας SD (κάρτα μνήμης για αποθήκευση δεδομένων)

για τις παραμέτρους του συστήματος

■ Μεγάλη οθόνη LCD φωτιζόμενη και καθαρά τακτοποιημένη

αλληλεπίδραση χρήστη

■ Ο ηλιακός σταθμός είναι πλήρως καλωδιωμένος

ηλεκτρολογικά

 

Ηλιοθερμικά Συστήματα σε οικίες

Η ΑεριοΘερμική προσφέρει οικιακά ηλιοθερμικά συστήματα με εγγυημένη εξοικονόμηση ενέργειας.

 

 

Ηλιοθερμικά Συστήματα σε Ξενοδοχεία

Σε όλη την Ελλάδα πολλοί ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδα επένδυσαν σε Ηλιακά Συστήματα TiSUN