Αγόρασε τα προϊόντα μας και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Σόμπες Ξύλου La Nordica-Extraflame


Όλα τα προϊόντα του εργοστασίου  της La Nordica-Extraflame είναι εγγυημένα και ακολουθούνται από την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση  ΕΝ 13240 (Πιστοποίηση για προϊόντα ξύλου).Οι ενεργειακές σόμπες και τα ενεργειακά τζάκια αποδίδουν από 80-89%

 

Σειρά Maiolica
Η φινέτσα ενός κλασικού σχεδίου και το τελείωμα των πολύτιμων φαγεντιανών (πορσελάνη) που κρατούν μία μεγάλη βάση παρέχουν στο σπίτι σας εξαιρετική ζέστη και άνετη ατμόσφαιρα.
Σειρά Slim
Η σειρά SLIM βασίζεται σε μια νέα αντίληψη: λιγότερος χώρος, καλά ισορροπημένη κατανάλωση, μεγάλη απόδοση και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Άλλο ένα κομμάτι σε μια πλήρη και εκλεπτυσμένη συλλογή για προϊόντα ξύλου και pellet. Διαλέξτε το δικό σας στυλ εσωτερικού χώρου.
Σειρά Stufe-Camino
Οι εκδόσεις FLY 80 και PLASMA 80.26 είναι οι κομψότερες από τις 80 Focolare και με τα πανοραμικά γυαλιά επιτρέπουν την ασφαλή θέα στο τζάκι.
Σειρά Top Design
Η ισχυρή κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, η εξευγενισμένη φαγεντιανή (πορσελάνη) και η ευχρησία ενός μεγάλου τζακιού συνδυάζονται σε μία ελκυστική και σύγχρονη σχεδίαση.
Σειρά Carillon
Η εξέλιξη των ειδών. Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία αφήνουν την παραδοσιακή ακινησία να αποκτήσει τον κομψό δυναμισμό που επιτρέπει σε αυτές τις θαυμάσιες συσκευές την περιστροφή κατά 90° του άξονα της βάσης.
Σειρά Ghisa
Η καλύτερη ποιότητα του προσεκτικά δουλεμένου χυτοσίδηρου, οι νέες δομικές λύσεις και η πάντα κλασική πραγματική γραμμή των σομπών χυτοσίδηρου, ταιριάζουν απόλυτα σε οποιοδήποτε δωμάτιο.
Σειρά Armony
Το πλάτος της πανοραμικής πόρτας επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στο φούρνο και επιδεικνύει το πως η ισχυρή κατασκευή, η ασφάλεια και η αρμονία συνδυάζονται σε ένα προϊόν.
Σειρά Rossella
Το πλάτος της πανοραμικής πόρτας επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στο εσωτερικό και επιδεικνύει το πως η ισχυρή κατασκευή, η ασφάλεια και η αρμονία συνδυάζονται σε ένα προϊόν.
Σειρά F.D.G.
Μπορείτε να αισθανθείτε την ισχυρή κατασκευή και την υψηλή ποιότητα των σομπών της La Nordica απλώς ακουμπώντας το χέρι σας στα μέρη από χυτοσίδηρο, κατασκευασμένα σε χυτήριο μετάλλων με χρήση προηγμένων συστημάτων παραγωγής και ελέγχου της ποιότητας.
Σειρά Bruciatutto
Οι σόμπες “Bruciatutto”, λειτουργικές και αποδοτικές, παρέχουν τη δυνατότητα της καύσης τόσο ξύλου όσο και φυτικού άνθρακα. Επιπλέον η επιλογή των ευκολοσυνδύαστων χρωμάτων κάνουν αυτήν την πετυχημένη σειρά να είναι πάντα της μόδας.