Αγόρασε τα προϊόντα μας και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

ΦΟΡΗΤΕΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ MASTER

 

 

Οι φορητές θερμάστρες Master μπορούν να θερμάνουν οποιαδήποτε δωμάτιο ή χώρο γρήγορα και αποτελεσματικά.Είναι ιδανικές είτε για προσωρινή είτε για μόνιμη λύση στην θέρμανση χώρων.Η εταιρία μας σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα θερμαστρών με καύσιμο πετρέλαιο,υγραέριο και ηλεκτρικό ρεύμα.

 

Δείτε το βίντεο με την επίσημη παρουσίαση της εταιρίας.

  • Άμεσες θερμάστρες πετρελαίου

Οι άμεσες θερμάστρες πετρελαίου είναι ιδιαίτερα αποδοτικές συσκευές που παρέχουν μεγάλους όγκους άμεσης  θερμότητας όπου απαιτείται. Είναι ιδανικές για ανοικτούς ή καλά αεριζόμενους χώρους όπως αποθήκες εργοστασίων, ή εργοτάξια. Οι άμεσες θερμάστρες της εταιρία μας είναι ευρέως γνωστές  ως πολύ αποτελεσματικές και ανθεκτικές συσκευές όπως επίσης είναι γνωστές  και για την ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.

Δείτε τιμές και αγοράστε πατώντας 

 

  • Έμμεσες θερμάστρες πετρελαίου

 

Οι έμμεσες θερμάστρες πετρελαίου είναι ιδιαίτερα αποδοτικές συσκευές που παρέχουν μεγάλο όγκο από 100%  καθαρό, στεγνό και χωρίς καπνό ζεστό αέρα. Είναι ιδανικές για θέσεις με περιορισμένο αερισμό, όπως καταστήματα, εκδηλώσεις με τέντες, χώρους παρασκευής τροφίμων ή εκθεσιακούς χώρους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την χρήση εύκαμπτων σωλήνων που κάνουν το θερμό αέρα να εξαπλωθεί πολύ εύκολα.

  • Θερμάστρες ακτινοβολίας καθαρού πετρελαίου

Οι θερμάστρες ακτινοβολίας καθαρού πετρελαίου δίνουν θέρμανση γρήγορα και στο μέρος που εσείς θέλετε χωρίς καθόλου κινήσεις αέρα.Είναι ιδανικές για χώρους που θέλουμε να στεγνώσουν βαψίματα σε τοίχους,για ξεπάγωμα μηχανημάτων ή σωληνώσεων και γενικά για θέρμανση χώρων εργασίας.

Δείτε τιμές και αγοράστε πατώντας 

 

Οι θερμάστρες αερίου Master μπορούν να προσδώσουν μεγάλες ποσότητες άμεσης θερμότητας.Είναι πολύ οικονομικές και αποδοτικές.Οι κινητές θερμάστρες αερίου είναι ιδανικές για καλά αεριζόμενους χώρους όπως οικοδομές,αποθήκες και εργοστάσια.

Δείτε τιμές και αγοράστε πατώντας

 

  • Αερόθερμες ηλεκτρικές θερμάστρες

Οι αερόθερμες ηλεκτρικές θερμάστρες είναι υψηλής απόδοσης συσκευές που χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις θέρμανσης.Προσδίδουν με ασφάλεια ,καθαρή και γρήγορη θέρμανση.Είναι ιδανικές για προσωρινές η έκτακτες περιπτώσεις θέρμανσης μια και είναι φορητές.Οι αερόθερμες ηλεκτρικές θερμάστρες της εταιρίας μας χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένα υλικά τα οποία πιστοποιούν την ανθεκτικότητα και την αποδοτικότητά τους.

Δείτε τιμές και αγοράστε πατώντας 

  •  Ηλεκτρικές θερμάστρες ακτινοβολίας

Οι ηλεκτρικές θερμάστρες ακτινοβολίας μπορούν να προσδώσουν με ασφάλεια καθαρή θερμότητα για απευθείας θέρμανση αντικειμένων ή ανθρώπων.Είναι ιδανικές για σπίτια η καταστήματα η συνεργεία κλπ.

Δείτε τιμές και αγοράστε πατώντας 

 

 

 

  • Accessories

Ο οδηγός στα βοηθήματα των θερμαστρών.Αυτός ο επιπλέον εξοπλισμός κάνει την δουλειά των θερμαστρών Master πιο εύκολη και αποδοτική.

Δείτε τιμές και αγοράστε πατώντας